Masterchef - Sezonul 2 - Episodul 6 - Online Fara Intrerupere



Vezi Masterchef - Sezonul 2 - Episodul 6 - Online Fara Intrerupere 


De la 20:15, la ProTV, juratii impart ultimele sorturi si ii aleg pe cei 24 care intra in bucatariaMasterchef Putine sorturi au mai ramas de impartit, iar juratii sunt parca din ce in ce mai greu de induplecat. Martea aceasta la Masterchef se incheie preselectiile cu cei trei Chefi, iar ultimii norocosi isi vor vedea visul cu ochii: acela de a obtine sortul si de a intra in etapa urmatoare a competitiei de la ProTV.

Cu preparate delicioase, ultimii fericiti isi vor strange la piept sortul MasterChef, mandri ca au reusit sa treaca peste propriile emotii in intalnirea cu juratii.
De data aceasta, ramasi in numar mult mai mic si presati de lupta care devine din ce in ce mai stransa, concurentii nu se vor sfii sa exclame: E din ce in ce mai greu!!!
A doua proba eliminatorie ii va aduce pe cei 48 ramasi in concurs la acest moment in fata unui alt ingredient surpriza, care va trebui sa fie vedeta farfuriilor lor.
Juratii vor puncta inventivitatea, originalitatea si calitatea, astfel ca la sfarsitul acestei probe ii vor alege pe cei 24 de concurenti care au onoarea sa intre in bucataria MatserChef, visul oricarui bucatar amator, dar si in cursa pentru marele premiu de 50.000 de euro.



PARTEA I 







PARTEA II


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu