Masterchef - Sezonul 2 - Episodul 12 - 14.05.2013 - Online Fara Intrerupere


Vezi Masterchef - Sezonul 2 - Episodul 12 - 14.05.2013 - Online Fara Intrerupere



Concursul continua in aceasta seara cu noi probe care vor pune la incercare cunostintele concurentilor in domeniul culinar.
Saptamana aceasta concurentii “MasterChef” au parte de invitati in bucatarie. Andreea Moldovan, Sidia Sissoko si Bogdan Alexandrescu, fosti participanti la primul sezon al show-ului de la ProTV vin in bucataria “MasterChef” pentru o demonstratie de maiestrie in bucatarie.

Cei ramasi in cursa pentru marele titlu vor avea ocazia sa stea de vorba cu cei care au aratat ca sunt demni de sortul “MasterChef”, sa ii urmareasca in actiune, sa fure secrete, dar si sa reproduca preparatele pe care cei trei le vor prezenta in fata lor.



Dupa ce s-au remarcat in primul sezon al show-ului, AndreeaSissoko si Dexter, cum a fost poreclit, si-au continuat visul de a gati si au facut din aceasta pasiune un stil de viata.



In aceasta seara Testul sub presiune va aduce noi eliminari. Dupa ce in editia de saptamana trecuta la finalul probei cu carnea de porc Mihai, Ioana, Nicusor, Rares, Nini, Ana si Maria Pop si-au auzit numele strigate, acum acestia se vor pregati pentru Testul sub presiune, care va veni cu surprize nebanuite. 



Iar proba ii deplasare ii va gasi pe concurentii “MasterChef” impartiti, ca de obicei, in doua echipe – rosie si albastra – si cu o misiune dificila: sa gateasca in aer liber, la munte, pentru vanatorii de munte. Cine va pleca acasa afli intr-o noua editie “MasterChef”.  



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu